WOOZOO Ohyama ventilator stolni na daljinski PCF-SC15T

99,99

 

Stolni Woozoo ventilator sa daljinskim upravljačem

 • Izuzetno snažan, tih i vrlo kompaktan ventilator.
 • 5 postavki brzine, jednostavno reguliranje jačine puhanja prema vašim željama.
 • Regulacija i upravljanje ventilatorom je vrlo jednostavno i iz daljine pošto uz ventilator dolazi daljinski upravljač.
 • Višesmjerno osciliranje, ovaj prijenosni ventilator puše spiralni protok zraka za veću difuzijsku snagu i bolju raspodjelu zraka u vašem domu.
 • Woozoo PCF-SC15T pokriva površinu od 30 m²
 • Timer za automatsko gašenje nako 1,2 ili 4 sata
 • Dimenzija proizvoda Š210xD210xV290mm
 • Težina proizvoda 2,100 kg Snaga 38W

 

Stolni Woozoo PCF-SC15T ventilator sa daljinskim upravljačem predstavlja izuzetno snažan, tih i vrlo kompaktan uređaj koji pruža ugodno hlađenje u vašem domu.

S ovim ventilatorom imate na raspolaganju 5 postavki brzine, omogućujući vam jednostavno prilagođavanje jačine puhanja prema vašim željama. Upravljanje ventilatorom je jednostavno i iz daljine zahvaljujući priloženom daljinskom upravljaču, pružajući vam dodatnu praktičnost.

Ventilator ima višesmjerno osciliranje koje stvara spiralni protok zraka, poboljšavajući difuzijsku snagu i osiguravajući bolju raspodjelu zraka u vašem prostoru. Woozoo PCF-SC15T pokriva površinu od 30 m², čineći ga učinkovitim rješenjem za manje prostore.

Opremljen je i timerom koji omogućuje automatsko gašenje nakon 1, 2 ili 4 sata, što vam pruža dodatnu kontrolu i energetsku učinkovitost. Dimenzije proizvoda su Š210xD210xV290mm, a težina iznosi 2,100 kg. Snaga ovog Woozoo stolnog ventilatora sa daljinskim upravljačem iznosi 38W.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 2,60 kg
  Dimenzije 21 × 21 × 29 cm
  Boja

  Bijela, Crna

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više