Terraillon TSQUARE WHITE osobna vaga

19,91

 

Osobna digitalna vaga

 • LCD Zaslon
 • Staklena platforma
 • Maksimalna težina: 180kg
 • Odstupanje 100 g
 • Dimenzije : 26x26x2 cm

Dobrodošli u naš webshop! Predstavljamo vam Terraillon Osobnu digitalnu vagu – savršen dodatak vašem domu za praćenje vaše tjelesne mase i održavanje zdravog načina života.

Specifikacije proizvoda:

1. LCD Zaslon: Terraillon Osobna digitalna vaga opremljena je jasnim LCD zaslonom, pružajući vam precizne i lako čitljive podatke o vašoj težini.

2. Staklena platforma: Elegantna staklena platforma vage ne samo da pridonosi modernom dizajnu, već je i laka za čišćenje, čineći vaše iskustvo mjerenja težine jednostavnim i higijenskim.

3. Maksimalna težina: 180kg: Terraillon vam omogućava precizno praćenje vaše težine do impresivnih 180 kilograma, čineći je savršenom za sve članove obitelji.

4. Odstupanje 100 g: Sa minimalnim odstupanjem od samo 100 grama, možete biti sigurni da su rezultati vašeg mjerenja precizni i pouzdani.

5. Dimenzije: 26x26x2 cm: Terraillon Osobna digitalna vaga kompaktnih je dimenzija (26x26x2 cm), što je čini praktičnom za postavljanje u bilo kojem prostoru u vašem domu.

Ova digitalna vaga nije samo funkcionalan proizvod već i elegantan dodatak vašoj kupaonici ili sobi. Terraillon se ponosi visokom kvalitetom i pouzdanošću, pružajući vam alat koji vam pomaže pratiti vaš napredak prema zdravijem načinu života.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 2 kg
  Dimenzije 26 × 26 × 2 cm
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više