TERRAILLON T1040 Fruit

18,91

 

Digitalna kuhinjska vaga

 • Staklena platforma 20×18 cm
 • Kapacitet 3Kg
 • Graduacija 1g LCD zaslon, 5,5 x 2,5 cm, jednostavan za čitanje AUTO-ON, stavite svoj spremnik na platformu vage da biste ga uključili
 • Automatska tara
 • Tipke osjetljive na dodir
 • Jednostavan za čišćenje

 

TERRAILLON T1040 je sofisticirana kuhinjska vaga koja kombinira visoku preciznost i modernu tehnologiju, čineći mjerenje sastojaka jednostavnim i preciznim.

Staklena platforma dimenzija 20×18 cm pruža stabilnost i prostranu površinu za mjerenje s kapacitetom od 3 kg i preciznošću graduacije od 1g. LCD zaslon dimenzija 5,5 x 2,5 cm omogućuje jednostavno čitanje rezultata.

Zahvaljujući funkciji AUTO-ON, vaga će se automatski uključiti kada postavite svoj spremnik na platformu, čime se štedi energija. Automatska tara omogućuje precizno mjerenje sastojaka u posudi bez utjecaja mase posude.

Tipke osjetljive na dodir pružaju suvremeni način interakcije s vagom, dok je staklena platforma jednostavna za čišćenje, čime održavanje vaše kuhinjske vage postaje praktično i jednostavno. TERRAILLON T1040 predstavlja kombinaciju funkcionalnosti i dizajna za vašu kuhinju.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 1 kg
  Boja

  Citrons, Figue

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više