TERRAILLON T1040 Art Deco

18,91

 

Digitalna kuhinjska vaga

 • Digitalna kuhinjska vaga sa funkcijom tare LCD zaslon osjetljiv na dodir
 • Platforma od stakla
 • Mjerenje tekućine
 • Automatsko isključivanje
 • Dimenzije proizvoda: 20 x 18.3 x 1,6 cm
 • Kapacitet mjerenja 3 kg

TERRAILLON T1040 Art Deco je sofisticirana digitalna kuhinjska vaga koja donosi kombinaciju funkcionalnosti i estetike u vašu kuhinju.

S kapacitetom mjerenja od 3 kg, ova digitalna kuhinjska vaga omogućuje precizno mjerenje sastojaka tijekom pripreme jela. Funkcija tare dopušta vam postavljanje posude na vagu i mjerenje samo dodanih sastojaka. LCD zaslon osjetljiv na dodir pruža moderan i intuitivan način praćenja rezultata mjerenja. Platforma od stakla dodaje elegantan vizualni dojam, istovremeno olakšavajući čišćenje.

Dodatne značajke uključuju mjerenje tekućine, automatsko isključivanje za uštedu energije i kompaktne dimenzije proizvoda (20 x 18.3 x 1,6 cm), čime se ova vaga savršeno uklapa u svaku kuhinju. TERRAILLON T1040 Art Deco spaja funkcionalnost i dizajn kako bi unaprijedila vaše kulinarsko iskustvo.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 0,62 kg
  Dimenzije 20 × 18,3 × 1,6 cm
  Boja

  Copper, Gold, Silver

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više