Terraillon Precision kuhinjska vaga

21,92

 

Digitalna kuhinjska vaga

 • Kompaktna i ultra precizna kuhinjska vaga Precision sa plastičnom platformom
 • Kapacit mjerenja je 2 kg sa funkcijom tare
 • Zahvaljujući dinamičkoj gradaciji, vaga nudi maksimalnu preciznost od 0,1 g – 2 kg
 • Konverzija grama u mililitre
 • Automatsko zaustavljanje, kompaktan dizajn sa LCD ekranom
 • Koristi baterija 3x AAA koje nisu uključene u cijenu.

Terraillon Precision kuhinjska vaga pruža kompaktnu i izuzetno preciznu mjeru, predstavljajući idealan alat za vaše kulinarske poduhvate.

S plastičnom platformom, ova kuhinjska vaga ima kapacitet mjerenja od 2 kg s funkcijom tare, što omogućuje precizno mjerenje različitih sastojaka. Dinamička gradacija osigurava maksimalnu preciznost od 0,1 g do 2 kg, pružajući vam kontrolu nad svakim sastojkom.

Dodatne značajke uključuju konverziju grama u mililitre, što je korisno za mjerenje tekućina, automatsko zaustavljanje za uštedu energije te kompaktan dizajn s LCD ekranom za jednostavno praćenje rezultata. Za rad su potrebne 3x AAA baterije, koje nisu uključene u cijenu.

Terraillon Precision kuhinjska vaga je praktična, precizna i prilagodljiva svakodnevnim potrebama u kuhinji, čineći je neizostavnim alatom za svakog kućanskog kuhara.

 

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 0,28 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više