Terraillon ONE FLOWERS

22,92
 • Standardni LCD zaslon sa staklenom platformom.
 • Zahvaljujući kompaktnom formatu i ultratankoj platformi možete ju jednostavno skladištiti.
 • Model inspiriran Japanskim motivima.
 • Maksimalna težina : 160 kg ž
 • Odstupanje 100 g
 • Dimenzije: 27×27

Terraillon ONE FLOWERS donosi kombinaciju stila i funkcionalnosti u svijet osobnih vaga. Opremljena standardnim LCD zaslonom i staklenom platformom, ova vaga pruža jednostavan način praćenja vaše tjelesne mase. Kompaktan format i ultratanka platforma omogućuju lako skladištenje, čineći je praktičnom za svakodnevnu upotrebu.

Inspirirana japanskim motivima, Terraillon ONE FLOWERS nije samo alat za mjerenje, već i estetski dodatak koji donosi dozu elegancije u vaš dom. S maksimalnom težinom od 160 kg i preciznošću odstupanja od 100 grama, ova vaga pruža točne i pouzdane rezultate.

S dimenzijama od 27×27 cm, Terraillon ONE FLOWERS se lako uklapa u različite prostore, čineći je prikladnom za različite korisnike i životne situacije. Suvremeni dizajn i visoka funkcionalnost čine ovu vagu idealnim pratiteljem u održavanju zdravog životnog stila.

Možda će vam se također svidjeti…

  Naziv vage:

  HIBISCUS, NYMPHEA, PALM TREE

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više