Terraillon One Cherry kuhinjska vaga

18,91

 

Digitalna kuhinjska vaga

  • Vaga iz Macaron serije velike platforme i LCD ekranom sa pozadinskim osvjetljenjem.
  • Kapacitet mjerenja je 3 kg.
  • Integrirana ručka za lakše spremanje.

Terraillon One Cherry kuhinjska vaga pruža kombinaciju velike funkcionalnosti i sofisticiranog dizajna. Evo opisa proizvoda:

Ova vaga, koja pripada Macaron seriji, ima veliku platformu i LCD ekran s pozadinskim osvjetljenjem, što omogućuje jasno čitanje rezultata mjerenja čak i u slabim svjetlosnim uvjetima.

S kapacitetom mjerenja od 3 kg, Terraillon One Cherry je idealna za precizno mjerenje različitih sastojaka u kuhinji. Dodatna prednost je integrirana ručka koja olakšava spremanje i prijenos vage, čineći je praktičnom za svakodnevnu upotrebu.

Ova kuhinjska vaga ne samo da pruža točnost i funkcionalnost, već i dodaje sofisticiranu notu vašem kuhinjskom okruženju. Terraillon One Cherry je savršen spoj stila i praktičnosti u svijetu kulinarskih priprema.

Možda će vam se također svidjeti…

    Logo – mall4.me
    Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
    Vidi više