Terraillon Macaron vaga + posuda

25,92

 

Digitalna kuhinjska vaga + posuda

 • Kuhinjska vaga iz Macaron serije sa posudom od 1,5 lit. i LCD ekranom.
 • Kapacitet mjerenja je 5 kg. Funkcija tare.
 • Za rad potrebne 2xAAA baterije.
 • Auto off funkcija.

Terraillon Macaron kuhinjska vaga s posudom pruža praktično i precizno mjerenje u kuhinji. Ova vaga, dio Macaron serije, dolazi s posudom kapaciteta 1,5 litara, čime olakšava mjerenje različitih sastojaka. LCD ekran jasno prikazuje rezultate mjerenja, čineći ih lako čitljivima.

S kapacitetom mjerenja od 5 kg, ova vaga zadovoljava potrebe različitih kulinarskih priprema. Funkcija tare omogućuje precizno mjerenje sastojaka u posudi, bez utjecaja mase posude na rezultate. Za rad vage potrebne su 2xAAA baterije, čime se osigurava jednostavna zamjena i dugotrajno korištenje.

Dodatno, vaga je opremljena funkcijom automatskog isključivanja (Auto off), što pridonosi uštedi energije i produžuje vijek trajanja baterija. Terraillon Macaron kuhinjska vaga s posudom savršen je pomoćnik u kuhinji za precizno mjerenje sastojaka i olakšava kulinarske aktivnosti.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 0,79 kg
  Boja

  Pistacio, Rose

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više