Terraillon Macaron+ RE-CYCLE POPPY RED kuhinjska vaga

26,92

 

Digitalna kuhinjska vaga

 • 5 kg Reciklirana
 • ABS plastika
 • Dinamička gradacija 0,5/1g
 • Automatska funkcija on/0ff

Nema na zalihi

Terraillon Macaron+ RE-CYCLE POPPY RED kuhinjska vaga je elegantno dizajnirani kulinarski alat s naglaskom na održivosti i preciznosti. Evo kratkog opisa:

S kapacitetom od 5 kg, ova vaga je savršena za precizno mjerenje različitih sastojaka u kuhinji. Izrađena od reciklirane ABS plastike, Terraillon Macaron+ RE-CYCLE POPPY RED naglašava važnost očuvanja okoliša. Dinamička gradacija od 0,5/1g omogućuje vrlo precizno mjerenje, što je važno u kulinarskim pripremama.

Automatska funkcija on/off dodatno pridonosi praktičnosti korištenja, omogućujući vam brzo i lako upravljanje vagom. Terraillon Macaron+ RE-CYCLE POPPY RED ne samo da pruža pouzdane rezultate, već i reflektira vašu predanost održivom životu u svakodnevnim kulinarskim aktivnostima.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 1 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više