Terraillon Macaron Meringue/N kuhinjska vaga

21,92

 

Digitalna kuhinjska vaga

 • Vaga iz Macaron serije velike platforme i LCD ekranom
 • Kapacitet mjerenja je 5 kg, sa funkcijom tare
 • Intergrirana ručka za lakše spremanje

Nema na zalihi

Terraillon Macaron Meringue/N kuhinjska vaga iz Macaron serije pruža spoj elegantnog dizajna i praktičnih značajki za ljubitelje kuhanja. Ova vaga ima veliku platformu i LCD ekran, olakšavajući precizno mjerenje različitih sastojaka.

S kapacitetom mjerenja od 5 kg i funkcijom tare, Terraillon Macaron Meringue/N omogućuje precizno mjerenje bez obzira na vrstu posude koju koristite. Intergrirana ručka čini je jednostavnom za pohranu, čime olakšava održavanje urednosti u kuhinji.

Ova kuhinjska vaga ne samo da pruža praktičnost u kuhinji, već i estetski doprinos s njezinim privlačnim dizajnom. Terraillon Macaron Meringue/N je idealna za ljubitelje kuhanja koji cijene spoj funkcionalnosti, stila i jednostavnosti korištenja.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 0,65 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više