Terraillon Macaron + MANGUE kuhinjska vaga

26,92

 

Digitalna kuhinjska vaga

 • 5 kg Plastika sjajni premaz površine
 • Dinamička gradacija 0,5/1g
 • Automatska funkcija on/off

Terraillon Macaron + MANGUE kuhinjska vaga predstavlja kombinaciju modernog dizajna i praktičnosti u kuhinji. Evo opisa proizvoda:

Ova digitalna kuhinjska vaga ima kapacitet mjerenja do 5 kg i izrađena je od plastike s sjajnim premazom površine, pružajući estetski privlačan izgled koji će osvježiti vašu kuhinju.

Dinamička gradacija od 0,5/1g omogućuje precizno mjerenje, što je posebno korisno prilikom pripreme preciznih kulinarskih recepata. Automatska funkcija on/off dodatno olakšava upotrebu ove kuhinjske vage, omogućujući vam jednostavno uključivanje i isključivanje.

Terraillon Macaron + MANGUE nije samo praktičan kulinarski alat, već i stilska dodatna u vašoj kuhinji, pružajući vam preciznost i modernost u svakodnevnim pripremama hrane.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 1 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više