Terraillon Macaron Classique Inox 5KG + POSUDA kuhinjska vaga

29,92

 

Digitalna kuhinjska vaga + posuda

  • Kapacitet mjerenja je 5 kg
  • Platforma od nehrđajučeg čelika + posuda Dinamička gradacija 0,5/1g
  • Funkcija automatskog isključivanja
  • Zaslon s pozadinskim osvjetljenjem

Terraillon Macaron Classique Inox je moderna kuhinjska vaga koja kombinira sofisticiran dizajn s praktičnim značajkama. S kapacitetom mjerenja od 5 kg, ova vaga je idealna za precizno mjerenje sastojaka u kuhinji. Izrađena je s platformom od nehrđajućeg čelika, koja pruža izdržljivost i lako čišćenje, a dolazi i s priloženom posudom.

Dinamička gradacija od 0,5/1g omogućuje vrlo precizno mjerenje, što je posebno važno u kulinarskim pripremama. Vaga je opremljena funkcijom automatskog isključivanja, čime se štedi energija i produljuje vijek trajanja baterija. Zaslon s pozadinskim osvjetljenjem čini čitanje rezultata jednostavnim čak i u slabim svjetlosnim uvjetima.

Terraillon Macaron Classique Inox je savršen dodatak svakoj kuhinji, pružajući elegantan dizajn i precizne mjere za kulinarske entuzijaste.

Možda će vam se također svidjeti…

    Logo – mall4.me
    Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
    Vidi više