Terraillon Fitness Black osobna vaga

25,92

 

Fitness Black vaga s analizatorom tjelesne građe

 • Vaga s analizatorom tjelesne građe mjere Vašu težinu i analiziraju tjelesnu građu (tjelesna masnoća, mišićna masa, tjelesna voda i koštana masa).
 • LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem
 • Materijal: Staklo
 • Težina: 1,9 kg
 • Dimenzije: 31 x 31 x 2,7 cm
 • Potrebne su 4 AAA baterije (nisu uključene u cijenu)

Fitness Black vaga s analizatorom tjelesne građe pruža sveobuhvatan uvid u vaše tjelesno stanje, odlazeći korak dalje od običnih vaga. Osim mjerenja težine, analizira i ključne aspekte tjelesne građe, uključujući postotak tjelesne masti, mišićne mase, tjelesne vode i koštane mase.

S elegantnim dizajnom i izrađena od kvalitetnog stakla, ova vaga kombinira estetiku s izdržljivošću. Njezin LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem osigurava jasno čitljive rezultate čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Lagka i prijenosna, ova vaga je praktičan dodatak svakom domu, omogućujući vam praćenje tjelesnog stanja bilo gdje u kući. Sa zahtjevom za 4 AAA baterije (nisu uključene), osigurava jednostavnu upotrebu bez potrebe za stalnim povezivanjem s električnom energijom.

Fitness Black vaga s analizatorom tjelesne građe nije samo instrument za mjerenje težine; ona je sofisticiran alat za praćenje i poticanje zdravog životnog stila.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 1,90 kg
  Dimenzije 31 × 31 × 2,7 cm
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više