Terraillon Evolutive vaga za bebe

69,97

 

 • Jednostavno i brzo pratite bebin razvoj
 • Izmjenjiva ladica za bebe, dječji i normalan način rada, funkcija automatskog zamrzavanja za vaganje beba čak i ako se pomakne
 • Vaganje djeteta na ručniku bez smanjivanja njegove težine
 • Ergonomski dizaj za udobnost i maksimalnu sigurnost
 • Veliki zaslon sa pozadinskim osvjetljenjem za jednostavno čitanje
 • Uz vagu dolazi i transportna vrećica
 • Maksimalni kapacitet 20 kg, za rad su potrebne 4xAAA baterije

Terraillon Evolutive vaga za bebe predstavlja inovativno rješenje za roditelje koji žele jednostavno i precizno pratiti razvoj svoje bebe. Evo nekoliko ključnih značajki ovog proizvoda:

 1. Izmjenjiva ladica za bebe: Terraillon Evolutive dolazi s izmjenjivom ladicom koja omogućuje jednostavno praćenje bebinog rasta i razvoja. Ladica se može prilagoditi za bebe, djecu i normalan način rada.
 2. Automatska funkcija zamrzavanja: Vaga ima funkciju automatskog zamrzavanja koja omogućuje precizno vaganje beba čak i ako se malo pomaknu tijekom mjerenja.
 3. Vaganje djeteta na ručniku: Posebna značajka omogućuje vaganje djeteta na ručniku bez smanjenja izmjerene težine, čime se osigurava udobnost i točnost rezultata.
 4. Ergonomski dizajn: Terraillon Evolutive dizajnirana je s naglaskom na ergonomiju kako bi pružila udobnost i maksimalnu sigurnost tijekom mjerenja.
 5. Veliki zaslon sa pozadinskim osvjetljenjem: Veliki zaslon sa pozadinskim osvjetljenjem omogućuje jednostavno čitanje rezultata čak i u slabijim svjetlosnim uvjetima.
 6. Transportna vrećica: Uz vagu dolazi i praktična transportna vrećica koja olakšava nošenje i čuva vašu vagu kada je ne koristite.
 7. Maksimalni kapacitet 20 kg: Terraillon Evolutive ima maksimalni kapacitet do 20 kg, pružajući mogućnost praćenja razvoja vaše bebe tijekom prvih godina života.
 8. Rad na baterije: Za rad su potrebne 4xAAA baterije, što čini vagu praktičnom i pogodnom za korištenje bilo gdje u vašem domu.

Terraillon Evolutive vaga za bebe predstavlja sveobuhvatno rješenje za roditelje koji žele precizno pratiti rast i razvoj svoje bebe uz dodatnu udobnost i praktičnost.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 2,50 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više