Terraillon EPSILON precizna kuhinjska vaga

32,93

 

Precizna kuhinjska vaga

 • Kapacitet vaganja do 5 kg
 • Funkcija tare
 • Konverzija tekućine
 • Platforma od nehrđajućeg čelika
 • Dinamičko gradacija: 1g -500g : 0,1g 500g – 1000g : 0,5g 1001g – 5000g : 1g
 • Zakošeni zaslon s pozadinskim osvjetljenjem

Terraillon EPSILON je sofisticirana kuhinjska vaga s nizom korisnih značajki za precizno mjerenje sastojaka.

S kapacitetom vaganja do 5 kg, Terraillon EPSILON je idealna vaga za različite potrebe u kuhinji. Funkcija tare omogućuje mjerenje više sastojaka u istoj posudi, dok konverzija tekućine pojednostavljuje mjerenje tekućih sastojaka.

Platforma od nehrđajućeg čelika pruža stabilnost i jednostavno održavanje. Dinamičko gradiranje pruža preciznost u različitim rasponima težine: od 1g do 500g s preciznošću od 0,1g, od 500g do 1000g s preciznošću od 0,5g, te od 1001g do 5000g s preciznošću od 1g.

Zakošeni zaslon s pozadinskim osvjetljenjem dodaje sofisticiranost i omogućuje jasno čitanje rezultata čak i u slabim svjetlosnim uvjetima. Terraillon EPSILON je savršena kombinacija preciznosti, funkcionalnosti i elegantnog dizajna za vašu kuhinju.

Možda će vam se također svidjeti…

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više