Terraillon Easy Move osobna vaga

29,92

 

Easy Move osobna vaga

 • Izračunava Vašu tjelesnu težinu (tjelesne mase, masu vode i kostiju) i indeks tjelesne mase.
 • 8 korisničkih memorija s automatskim prepoznavanjem
 • Kompaktan dizajn.
 • Težina vage : 1,5 kg
 • Staklena površina i lcd zaslon
 • Maksimalna težina : 150 kg

Nema na zalihi

Easy Move osobna vaga je moderno dizajnirani uređaj koji pruža jednostavno i precizno mjerenje vaših tjelesnih pokazatelja, olakšavajući praćenje vašeg zdravlja.

Ova vaga omogućuje izračun tjelesne mase, mase vode i kostiju, pružajući cjelovit uvid u vaše tjelesno stanje. S dodatnom funkcijom izračuna indeksa tjelesne mase (BMI), Easy Move vam pomaže razumjeti vašu težinu u kontekstu vaše visine.

S 8 korisničkih memorija i automatskim prepoznavanjem, ova vaga je prilagođena za više korisnika, pružajući personalizirane podatke za svakoga. Njezin kompaktan dizajn čini je praktičnom i lako prenosivom, idealnom za svakodnevnu upotrebu.

Težina vage iznosi 1,5 kg, što je čini laganom i jednostavnom za manipulaciju. Staklena površina i LCD zaslon dodaju moderni i elegantni dodir, čineći je atraktivnom u svakom prostoru. Maksimalni kapacitet ove vage iznosi 150 kg.

Easy Move osobna vaga je pouzdan alat za održavanje zdravog načina života, omogućujući vam praćenje vašeg napretka s lakoćom i preciznošću.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 1,90 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više