Terraillon Classic Silver kuhinjska vaga

11,91

 

Digitalna kuhinjska vaga

  • Kuhinjska vaga sa staklenom platformom i tipkama osjetljivim na dodir.
  • Kapacitet mjerenja je 5 kg.
  • Ultra tanka staklena platforma 12mm 20x15x1,7 cm

Terraillon Classic Silver kuhinjska vaga predstavlja kombinaciju elegantnog dizajna i modernih značajki. Evo opisa proizvoda:

Ova kuhinjska vaga ima staklenu platformu koja pruža ne samo sofisticirani izgled već i izdržljivost. Tipke osjetljive na dodir omogućuju jednostavno i precizno upravljanje, čineći korištenje vage intuitivnim iskustvom.

S kapacitetom mjerenja od 5 kg, Terraillon Classic Silver je savršena za različite kulinarske zadatke. Ultra tanka staklena platforma debljine 12 mm dodaje suptilnost dizajnu, a dimenzije 20x15x1,7 cm čine je kompaktnom i lako pohranjivom.

Ova kuhinjska vaga nije samo praktičan alat, već i estetski doprinos vašoj kuhinji. Terraillon Classic Silver pruža kombinaciju stila i funkcionalnosti u svakodnevnim kulinarskim aktivnostima.

Možda će vam se također svidjeti…

    Logo – mall4.me
    Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
    Vidi više