Terraillon Chef termometar za meso

15,91

 

Terraillon Chef termometar vilica za meso

 • Uređaj za mjerenje temperature prilikom pečenja mesa sa zvučnim signalom kada je postignuta potrebna temperatura
 • Za pripremu 6 vrsta mesa.
 • 4 načina pečenja
 • LCD ekran sa pozadinskim osvjetljenjem

Terraillon Chef termometar za meso je sofisticiran uređaj koji vam pomaže postići savršeno pečeno meso svaki put.

Ovaj uređaj za mjerenje temperature tijekom pečenja mesa opremljen je zvučnim signalom koji vas obavještava kada je postignuta potrebna temperatura. To vam omogućuje precizno praćenje procesa kuhanja kako biste postigli željeni stupanj pečenosti. Terraillon Chef termometar nudi mogućnost pripreme 6 vrsta mesa, pružajući vam fleksibilnost u kuhinji. S dodatnim 4 načina pečenja, možete prilagoditi postavke prema vašim preferencijama i vrsti mesa koju pripremate.

LCD ekran sa pozadinskim osvjetljenjem čini očitanje temperature jednostavnim čak i u uvjetima slabog osvjetljenja, pružajući vam potpunu kontrolu nad procesom kuhanja. Terraillon Chef termometar za meso donosi sofisticiranost i preciznost u vašu kuhinju.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 0,19 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više