Terraillon Bamboo kuhinjska vaga

21,92

 

Digitalna kuhinjska vaga

 • Ekološka kuhinjska vaga sa prirodnom bambusovom platformom.
 • Kapacitet mjerenja je 5 kg a gradacija je 1 g. LCD ekran sa pozadinskim osvjetljenjem.
 • Auto off funkcija.
 • Za rad su potrebne 2×2032 baterije.
 • Ambalaža je napravljena od recikliranog papira bez plastike koji je isto moguće reciklirati.

Terraillon Bamboo kuhinjska vaga predstavlja spoj ekološke osviještenosti i modernih značajki

Ova digitalna kuhinjska vaga ima prirodnu platformu od bambusa, što je ekološki prihvatljiv materijal. S kapacitetom mjerenja od 5 kg i gradacijom od 1 g, omogućuje precizno mjerenje različitih sastojaka. LCD ekran sa pozadinskim osvjetljenjem pruža jasno čitanje rezultata, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Auto off funkcija doprinosi uštedi energije, a za rad su potrebne 2×2032 baterije, čime osigurava jednostavnu zamjenu baterija. Ambalaža proizvoda napravljena je od recikliranog papira bez plastike, što je dodatni korak prema održivom pakiranju koje se također može reciklirati.

Terraillon Bamboo kuhinjska vaga nije samo funkcionalni uređaj u kuhinji, već i ekološki prihvatljiv proizvod koji odražava vašu brigu za okoliš.

 

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 0,40 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više