Terraillon Bamboo kuhinjska vaga USB punjenje

21,92

 

Digitalna USB kuhinjska vaga

 • Ekološka kuhinjska vaga sa prirodnom bambusovom platformom (16 x 21 x 1,5cm).
 • Kapacitet mjerenja je 5 kg, a gradacija je 1 g. LCD ekran sa pozadinskim osvjetljenjem
 • Upravljačka ploča osjetljiva na dodir
 • Ambalaža je napravljena od recikliranog papira bez plastike koji je isto moguće reciklirati
 • Punjenje putem Usb kabela, 2 sata punjenja = 3 mjeseca rada Usb kabel dolazi u pakiranju

 

Nema na zalihi

Terraillon Bamboo kuhinjska vaga s USB punjenjem predstavlja ekološki osviješten proizvod s naprednim značajkama. 

Ova ekološka kuhinjska vaga ima prirodnu platformu od bambusa dimenzija 16 x 21 x 1,5 cm, pružajući ne samo estetski prihvatljiv dizajn već i održiv pristup korištenju resursa. S kapacitetom mjerenja od 5 kg i gradacijom od 1 g, omogućuje precizno mjerenje različitih sastojaka.

LCD ekran sa pozadinskim osvjetljenjem i upravljačka ploča osjetljiva na dodir omogućuju intuitivnu upotrebu. Ambalaža proizvoda napravljena je od recikliranog papira bez plastike, što doprinosi održivosti pakiranja.

Posebno značajno, ova kuhinjska vaga se puni putem USB kabela, s brzim punjenjem od 2 sata koje pruža čak 3 mjeseca rada. U pakiranju dolazi USB kabel, čime se dodatno naglašava ekološki pristup proizvoda.

Terraillon Bamboo kuhinjska vaga s USB punjenjem nije samo praktičan uređaj u kuhinji; ona je i izraz vaše posvećenosti održivom životu.

Možda će vam se također svidjeti…

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više