Terraillon Bamboo Fit osobna vaga

39,93

 

Vaga s analizom tjelesne mase

 • Površina od prirodnih materijala
 • Tetrapolarna tehnologija: mjerenje težine, izračun mišićne mase, masnoće (s viscelarnom masnoćom), vode i koštane mase + BMI Bazalna stopa metabolizma (BMR) 10 korisničkih memorija s automatskim prepoznavanjem
 • LCD zaslon Tipke osjetljive na dodir
 • Maksimalna težina: 180kg
 • Dimenzije: 30x30cm

Vaga s analizom tjelesne mase pruža visoku razinu preciznosti i funkcionalnosti kako bi korisnicima omogućila sveobuhvatno praćenje njihovog zdravstvenog stanja. S površinom od prirodnih materijala, ova vaga kombinira estetski dizajn s visokom kvalitetom.

Tetrapolarna tehnologija vam omogućuje da dobijete više od jednostavnog mjerenja težine. Osim težine, vaga mjeri mišićnu masu, masnoću (uključujući viscerarnu masnoću), vodu, koštanu masu i BMI (indeks tjelesne mase). Dodatno, pruža informacije o bazalnoj stopi metabolizma (BMR), pružajući dublje razumijevanje vašeg metabolizma.

Sa 10 korisničkih memorija koje automatski prepoznaju korisnika, ova vaga je prilagođena za obiteljsku upotrebu. LCD zaslon i tipke osjetljive na dodir osiguravaju jednostavnu interakciju, dok maksimalna težina od 180 kg čini ovu vagu pristupačnom za različite korisnike.

S dimenzijama od 30×30 cm, ova vaga s analizom tjelesne mase pruža kompaktno rješenje za praćenje vašeg zdravlja s naglaskom na funkcionalnosti i preciznosti.

Možda će vam se također svidjeti…

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više