Terraillon Bamboo digitalna osobna vaga

24,92

 

Bamboo model osobne vage ima ekološku kompontu.

 • Bamboo model osobne vage ima ekološku kompontu
 • Veliki LCD zaslon te prava površina od bambusa
 • Ambalaža Green kolekcije se može reciklirati
 • Terraillon se zalaže za okoliš i pridružuje se sa 1% za kolektiv donirajući 1% svog godišnjeg prometa
 • Maksimalna težina : 150 kg
 • Odstupanja : 100g

Dobrodošli u naš ekološki osviješteni svijet Terraillon Bamboo modela osobne vage! S ponosom predstavljamo vam inovativni proizvod koji spaja modernu tehnologiju s održivim materijalima, pridonoseći ne samo vašem zdravlju, već i očuvanju okoliša.

Specifikacije proizvoda:

1. Veliki LCD zaslon i prava površina od bambusa: Terraillon Bamboo model osobne vage opremljen je velikim LCD zaslonom za jasno i jednostavno čitanje rezultata. Prava površina od bambusa donosi toplinu i prirodnu ljepotu u vaš prostor.

2. Ekološka komponenta: Ova vaga ponosno nosi ekološku komponentu kroz korištenje bambusa, održivog materijala koji se brže obnavlja od tradicionalnih drvenih resursa. Terraillon se posvećuje smanjenju ekološkog otiska.

3. Ambalaža Green kolekcije: Terraillon Bamboo model dolazi u ambalaži Green kolekcije koja je potpuno reciklirana, podržavajući našu viziju o očuvanju okoliša i smanjenju otpada.

4. Terraillon se zalaže za okoliš: Kupnjom Terraillon Bamboo modela osobne vage, podržavate očuvanje okoliša. Terraillon donira 1% svog godišnjeg prometa organizacijama koje se bore za očuvanje prirode, čime pridonosimo zajednici i globalnim ekološkim naporima.

5. Maksimalna težina: 150 kg: Terraillon Bamboo model podržava praćenje vaše težine do 150 kilograma, pružajući vam sveobuhvatan uvid u vaše zdravlje i wellness.

6. Odstupanja: 100g: S minimalnim odstupanjem od 100 grama, možete imati potpuno povjerenje u preciznost rezultata mjerenja.

Naručite Terraillon Bamboo model osobne vage i pridružite se našem angažmanu za očuvanje okoliša, stvarajući harmoniju između tehnologije, zdravlja i ekološke odgovornosti.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 1,72 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više