Roze jednokratne rukavice (Nitrilne)

7,49

Dobrodošli u našu kolekciju nitrilnih jednokratnih medicinskih rukavica! Pružamo vam vrhunsku zaštitu uz udobnost i kvalitetu koja se osjeti.

Naša kolekcija nitrilnih jednokratnih medicinskih rukavica dolazi u elegantnoj rozoj boji te je dostupna u četiri različite veličine – S, M, L i XL. Svako pakiranje sadrži 100 komada visokokvalitetnih rukavica, prilagođenih za različite potrebe.

Zašto odabrati naše rukavice:

Izrađene od nitrila, naše rukavice pružaju iznimnu fleksibilnost i otpornost na probijanje. Namijenjene su medicinskim profesionalcima, ali su jednako korisne i u drugim okruženjima kao što su laboratoriji, stomatološke ordinacije, kozmetički saloni i slično.

Naša misija je pružiti vam vrhunsku zaštitu uz proizvode visoke kvalitete. Neizostavan dodatak svakom medicinskom ili higijenskom setu, naše rukavice su tu da vam olakšaju svakodnevne zadatke.

*Iskazana cijena odnosi se na jednu kutiju u kojoj je 100 komada rukavica

Sastav: nitril butadien kaučuk (NBR), sintetički materijal

Opis: bez pudera, nesterilne, bez lateksa, produljeni grip prstiju, AQL 1.5 , CE, u skladu s EN455 dijelovima 1,2,3 i 4. Uredba OZO ( EU) 2016/425:Kategorija III, Medicinski uređaj klasa 1

Skladištenje: Pohraniti na suhom i  hladnom mjestu do 40 °C. Otvorena kutija treba biti zaštićena od direktnog izlaganja suncu.

Upute: namotati preko prstiju, oblikujete oko donjeg dijela šake i zarolate višak materijala kako biste oblikovali rukavicu

Zemlja porijekla: Malezija

Veličina

M, S

Logo – mall4.me
Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
Vidi više