Plave jednokratne rukavice (Nitrilne)

5,82

Dobrodošli u našu kolekciju nitrilnih jednokratnih medicinskih rukavica! Pružamo vam vrhunsku zaštitu uz udobnost i kvalitetu koja se osjeti.

Naša kolekcija nitrilnih jednokratnih medicinskih rukavica dolazi u elegantnoj plavoj boji te je dostupna u četiri različite veličine – S, M, L i XL. Svako pakiranje sadrži 100 komada visokokvalitetnih rukavica, prilagođenih za različite potrebe.

Zašto odabrati naše rukavice:

Izrađene od nitrila, naše rukavice pružaju iznimnu fleksibilnost i otpornost na probijanje. Namijenjene su medicinskim profesionalcima, ali su jednako korisne i u drugim okruženjima kao što su laboratoriji, stomatološke ordinacije, kozmetički saloni i slično.

Naša misija je pružiti vam vrhunsku zaštitu uz proizvode visoke kvalitete. Neizostavan dodatak svakom medicinskom ili higijenskom setu, naše rukavice su tu da vam olakšaju svakodnevne zadatke.

*Iskazana cijena odnosi se na jednu kutiju u kojoj je 100 komada rukavica

Dobrodošli u našu kolekciju nitrilnih jednokratnih medicinskih rukavica! Pružamo vam vrhunsku zaštitu uz udobnost i kvalitetu koja se osjeti. Naša kolekcija nitrilnih jednokratnih medicinskih rukavica dolazi […]

Možda će vam se također svidjeti…

    Veličina

    L, M, S, XL

    Logo – mall4.me
    Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
    Vidi više