HUROM SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE TAMNO SIVI H-300-DBEC03

603,97

 

SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE

 • AC motor jačine 150W, brzina motora je 43/60 RPM okretaja u minuti.
 • Novi Multi-screw vijak spaja funkciju vijka za stiskanje i višestruke funkcije cjedila u jednu jednostavnu kombinaciju.
 • Nema dodatnih sita, što olakšava održavanje i čišćenje sokovnika. H300 je odličan model za korisnike koji vole gušći sok s malom količinom pulpe, ovaj model nema mogućnost regulacije količine pulpe.
 • Automatsko ponavljanje obrnute rotacije (detekcija tlaka unutar komore), ako su sastojci pretvrdi pomiče se obrnuto i vraća se samostalno.
 • Uređaj ima veliki otvor za namirnice i potrebno ga je samo napuniti (self feeding) i uključiti. Veliki kapacitet od 2 lit. koji odjednom cijedi komoru punu voća i povrća.
 • Namirnice nije potrebno rezati ni potiskivati.
 • LED dioda postavljena na rub gumba prikazuje radni status uređaja cijeđenje/obrnuta rotacija/standby. Auto-stop: ugrađeni mjerač vremena prestaje cijediti nakon 5 min. S obzirom na to da sokovnik sve radi sam (usitnjava i cijedi sok) često se dogodi da ga zaboravimo ugasiti i iz tog razloga je ova opcija odlična jer sprječava pregrijavanje motora i kvar uređaja.
 • H300 sokovnik je napravljen od materijala bez BPA.
 • Uz uređaj dolaze: komora, četka za čišćenje, spremnik, spremnik za sok, višenamjenski vijak, spremnik za pulpu, potisnik.
 • Težina: 6,2 kg
 • Kontinuirano vrijeme upotrebe: 30 min.

 

Nema na zalihi

Hurom H-300-DBEC03 sokovnik hladnog prešanja u tamno sivoj boji predstavlja sofisticiranu opciju za izradu svježih sokova kod kuće. Evo opisa proizvoda:

Snažan AC motor jačine 150W pokreće brzinu motora od 43/60 RPM okretaja u minuti. Novi Multi-screw vijak spaja funkciju vijka za stiskanje i višestruke funkcije cjedila u jednu jednostavnu kombinaciju, eliminirajući potrebu za dodatnim sitima, što olakšava održavanje i čišćenje sokovnika. Hurom H-300-DBEC03 idealan je za korisnike koji vole gušći sok s malom količinom pulpe, s naprednom funkcijom automatskog ponavljanja obrnute rotacije (detekcija tlaka unutar komore). Uređaj se samostalno pomiče obrnuto ako su sastojci pretvrdi, osiguravajući optimalno cijeđenje. Uređaj ima veliki otvor za namirnice i funkciju samonapajanja (self feeding), omogućujući jednostavno punjenje bez potrebe za rezanjem ili potiskivanjem. Kapacitet od 2 lit. omogućuje cijeđenje veće količine voća i povrća odjednom. LED dioda postavljena na rub gumba prikazuje radni status uređaja (cijeđenje/obrnuta rotacija/standby). Auto-stop funkcija ugrađenog mjerača vremena zaustavlja cijeđenje nakon 5 minuta, sprječavajući pregrijavanje motora i održavajući trajnost uređaja. 

Hurom H-300-DBEC03 izrađen je od materijala bez BPA, pružajući sigurnost za zdravlje. Uz uređaj dolaze komora, četka za čišćenje, spremnik, spremnik za sok, višenamjenski vijak, spremnik za pulpu i potisnik. Težina iznosi 6,2 kg, a kontinuirano vrijeme upotrebe je 30 minuta. Ovaj sokovnik nudi visoke performanse, sofisticiran dizajn i praktične značajke kako bi udovoljio potrebama ljubitelja svježih sokova kod kuće.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 8,50 kg
  • Kategorija:
  • SKU:H-300DBEC03
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više