HUROM SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE MATT

603,96

 

SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE

 • AC motor jačine 200W, brzina motora je 17/50 RPM okretaja u minuti. Uređaj ima veliki otvor za namirnice i potrebno ga je samo napuniti (self feeding) i uključiti.
 • Veliki kapacitet mega spremnika od 2 lit. koji odjednom cijedi komoru punu voća i povrća.
 • Namirnice nije potrebno rezati ni potiskivati. Ultem svrdlo sa spiralnom strukturom za snažno izvlačenje soka.
 • Čvrsto dizajnirano sito filtrira velike komade za bolju ekstrakciju.
 • Metalna sita za dobivanje bistrog soka. Svježi i kvalitetni sokovi se dobivaju zahvaljujući maloj brzini rotacije što isto tako smanjuje stvaranje topline i oksidaciju namirnica.
 • Rotirajuća četka se polako okreće pri 17 okretaja u minuti i briše sitnu mrežicu i miješa sok.
 • Dimenzije proizvoda: Š248xV462xD223
 • Težina: 9,5 kg
 • Kontinuirano vrijeme upotrebe: 30 min.

Hurom H-320N sokovnik hladnog prešanja s AC motorom jačine 200W pruža vrhunske performanse za pripremu svježih sokova. Ovaj sofisticirani uređaj nudi jednostavnost i praktičnost u svakodnevnom korištenju.

Snažan AC motor pokreće se brzinom od 17 do 50 RPM okretaja u minuti, što jamči optimalno izvlačenje soka iz voća i povrća. Veliki otvor za namirnice omogućuje lako punjenje uređaja, koristeći inovativni princip samonapajanja (self feeding). Mega spremnik kapaciteta 2 lit. omogućuje cijeđenje veće količine voća i povrća odjednom, čime se smanjuje potreba za čestim punjenjem.

Jedna od ključnih prednosti ovog sokovnika je Ultem svrdlo s spiralnom strukturom, prilagođenom snažnom izvlačenju soka. Čvrsto dizajnirano sito filtrira velike komade, pružajući bolju ekstrakciju i omogućujući dobivanje bistrog soka. Dodatna metalna sita doprinosi postizanju željene kvalitete soka.

Sokovnik nudi svježe i kvalitetne sokove zahvaljujući maloj brzini rotacije, što istovremeno smanjuje stvaranje topline i oksidaciju namirnica. Rotirajuća četka, koja se polako okreće pri 17 okretaja u minuti, briše sitnu mrežicu, miješa sok i pridonosi cjelokupnom iskustvu cijeđenja.

Dimenzije proizvoda iznose Š248xV462xD223, težina je 9,5 kg, a uređaj ima kontinuirano vrijeme upotrebe od 30 minuta. S ovim sokovnikom, svježi i ukusni sokovi postaju jednostavni za pripremu.

 

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 9,50 kg
  Dimenzije 24,8 × 46,2 × 22,3 cm
  Boja

  Crna, Zelena

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više