HUROM SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE 310A

384,93

 

SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE

 • AC motor jačine 100W, brzina motora je 37/43 RPM okretaja u minuti.
 • Uređaj ima veliki otvor za namirnice i potrebno ga je samo napuniti (self feeding) i uključiti.
 • Kapacitet spremnika je 220 ml.
 • Svježi i kvalitetni sokovi se dobivaju zahvaljujući maloj brzini rotacije što isto tako smanjuje stvaranje topline i oksidaciju namirnica.
 • Višenamjenski vijak Kontinuirano vrijeme upotrebe: 15 min.
 • Težina: 3,4 kg
 • Dimenzije proizvoda: 172 x 160 x 395 mm
 • Jamstvo na motor 10 godina, na ostale dijelove 2 godine

 

Hurom sokovnik hladnog prešanja model 310A pruža jednostavno i učinkovito iskustvo pri pripremi svježih i hranjivih sokova kod kuće. Opremljen AC motorom jačine 100W, uređaj radi na niskim brzinama rotacije od 37/43 RPM okretaja u minuti, što doprinosi očuvanju hranjivih tvari i smanjenju oksidacije namirnica.

S velikim otvorom za namirnice, sokovnik omogućuje lako punjenje namirnica, a tehnologija samonapajanja (self feeding) čini proces cijeđenja jednostavnim – samo napunite uređaj i uključite ga. Kapacitet spremnika za sok iznosi 220 ml, idealan za pripremu manjih količina svježeg soka.

Višenamjenski vijak omogućuje učinkovito cijeđenje voća i povrća, pružajući svježe i kvalitetne sokove. Kontinuirano vrijeme upotrebe iznosi 15 minuta, a težina uređaja je 3,4 kg. Dimenzije proizvoda su 172 x 160 x 395 mm.

Hurom pruža jamstvo od 10 godina na motor i 2 godine na ostale dijelove, pružajući vam dugotrajnu sigurnost i zadovoljstvo s vašim sokovnikom. Uz ovaj model, možete uživati ​​u zdravim napicima s minimalnim naporom i maksimalnim očuvanjem okusa i hranjivih tvari.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 5,50 kg
  Dimenzije 17,2 × 16 × 39,5 cm
  Boja

  Bijela, Lavanda, Nebesko plava, Tamno siva

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više