HUROM HZ-SBE17 SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE SREBRNI

609,95

 

SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE

 • AC motor jačine 150W, LCD ekran, brzina motora je 43 RPM okretaja u minuti, a rotirajuće četke rade 17 okretaja u minuti.
 • Uređaj ima ručicu za regulaciju pulpe kako bi si korisnik mogao precizno odrediti količinu pulpe koja izlazi.
 • Uz uređaj dolazi četka za miješanje soka, četka za čišćenje, 2 tipa sita fino za bistri sok i grubo za gusti sok, sito za izradu sladoleda (sorbeta), sušač za dijelove, nastavak za cijeđenje citrusa. posuda od 500 ml soka i posuda za pulpu.
 • Kučište uređaja je napravljeno od nehrđajučeg čelika i ABS materijala otpornih na udarce, izuzetno čvrsto dvosmjerno svrdlo, dužina kabela je 1,4m.
 • Motor uređaja radi učinkovito koristeći samo 150W snage, što znači da kod kuće možete raditi hladno prešane sokove bez buke koje obično proizvode razni sokovnici.
 • Uređaj može raditi 30 minuta u kontinuitetu.

Nema na zalihi

Hurom HZ-SBE17 sokovnik hladnog prešanja u srebrnoj boji donosi visoku razinu performansi i praktičnih značajki.

Opremljen AC motorom snage 150W, ovaj sokovnik nudi nisku brzinu motora od 43 RPM, što zajedno s rotirajućim četkama od 17 okretaja u minuti omogućuje hladno prešanje voća i povrća uz očuvanje vrijednih hranjivih tvari. LCD ekran pruža jasne informacije o postavkama i stanju uređaja. Ručica za regulaciju pulpe omogućava korisniku precizno podešavanje količine pulpe u soku prema vlastitim preferencijama. Uz uređaj dolazi četka za miješanje soka, četka za čišćenje, 2 tipa sita (fino za bistri sok i grubo za gusti sok), sito za izradu sladoleda (sorbeta), sušač za dijelove, nastavak za cijeđenje citrusa, posuda od 500 ml za sok i posuda za pulpu.

Kućište uređaja je kombinacija nehrđajućeg čelika i ABS materijala otpornih na udarce, pružajući izdržljivost i elegantan izgled. Dvosmjerno svrdlo dodatno poboljšava učinkovitost cijeđenja. Učinkovit motor s potrošnjom od samo 150W omogućava rad bez buke, a uređaj može raditi kontinuirano 30 minuta. Sve ove značajke čine Hurom HZ-SBE17 idealnim izborom za ljubitelje hladno prešanih sokova kod kuće.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 9,50 kg
  • Kategorija:
  • SKU:HZ-SBE17
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više