HUROM H-AA-BBE17 SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE

477,94

 

SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE

 • AC motor jačine 150W, brzina motora je 43 RPM okretaja u minuti.
 • Uređaj ima čvrsto dvostrano svrdlo, ručicu za regulaciju pulpe kako bi si korisnik mogao precizno odrediti količinu pulpe koja izlazi.
 • Uz uređaj dolaze 2 tipa sita fino i grubo, sito za sladoled, sušač za dijelove, posuda za sok od 500 ml, poklopac za posudu, posuda za pulpu, potiskivač, četkice za čišćenje i svrdlo.
 • Kučište uređaja je napravljeno od ABS materijala otpornih na udarce, dužina kabela je 1,4m.
 • Motor uređaja radi učinkovito koristeći samo 150W snage, što znači da kod kuće možete raditi hladno prešane sokove bez buke koje obično proizvode razni sokovnici.
 • Dvostruki sigurnosni senzori omogućuju rad uređaju samo ako je komora u potpunosti ispravno stavljena u podnožje.
 • Uređaj ima i ugrađeni sustav hlađenja s integriranim otvorima kako bi se spriječilo pregrijavanje

Hurom H-AA-BBE17 sokovnik hladnog prešanja predstavlja vrhunski uređaj s nizom praktičnih značajki. Evo opisa proizvoda:

Opremljen AC motorom snage 150W i brzinom motora od 43 RPM, ovaj sokovnik osigurava učinkovito hladno prešanje voća i povrća, čime se očuvavaju hranjive tvari i aroma. Čvrsto dvostrano svrdlo, uz ručicu za regulaciju pulpe, omogućuje korisnicima precizno podešavanje količine pulpe u soku prema vlastitim preferencijama. U paketu dolazi s dvama tipovima sita (fino i grubo), sitom za sladoled, sušačem za dijelove, posudom za sok od 500 ml, poklopcem za posudu, posudom za pulpu, potiskivačem, četkicama za čišćenje te svrdlom. Kućište uređaja izrađeno je od udarom otpornog ABS materijala, pružajući dugovječnost i izdržljivost. Motor snage 150W radi tiho, omogućujući izradu hladno prešanih sokova bez neželjene buke. Dvostruki sigurnosni senzori osiguravaju da uređaj radi samo kada je komora ispravno postavljena. Također, ugrađeni sustav hlađenja s integriranim otvorima sprječava pregrijavanje uređaja.

Hurom H-AA-BBE17 kombinira performanse, sigurnost i praktičnost, čineći ga idealnim izborom za ljubitelje svježih i hladno prešanih sokova kod kuće.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 8,50 kg
  Boja

  Crna, Crvena

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više