HUROM H-100BBEA01 SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE

424,94

 

SOKOVNIK HLADNO PREŠANJE

 • AC motor jačine 150W, brzina motora je 43 RPM okretaja u minuti, ručicu za regulaciju pulpe kako bi si korisnik mogao precizno odrediti količinu pulpe koja izlazi. Uz uređaj dolaze 2 tipa plastičnih sita fino za bistre sokove i grubo za kašaste sokove , sito za izradu sladoleda (sorbeta/smoothy-a), posuda za sok/pulpu, potiskivač, četkica za čišćenje i svrdlo.
 • Uređaj ima rešetkasta plastična sita izrađena od kvalitetne i izdržljive plastike.
 • Kučište uređaja je napravljeno od ABS materijala otpornih na udarce, dužina kabela je 1,4m.
 • Motor uređaja radi učinkovito koristeći samo 150W snage, što znači da kod kuće možete raditi hladno prešane sokove bez buke koje obično proizvode razni sokovnici.
 • Uređaj je jednostavan za korištenjne i održavanje, ima dvostruko sito koje se isto tako vrlo jednostavno pere.

Isporuka od dana narudžbe 2-5 dana

Hurom H-100BBEA01 sokovnik hladnog prešanja predstavlja izvanredan uređaj s nizom praktičnih značajki.

Opremljen AC motorom snage 150W i brzinom motora od 43 RPM, ovaj sokovnik omogućuje učinkovito hladno prešanje voća i povrća, čuvajući hranjive tvari i aroma. Ručica za regulaciju pulpe pruža korisnicima preciznu kontrolu nad količinom pulpe u soku prema vlastitim preferencijama. U paketu dolazi s dva tipa plastičnih sita (fino za bistre sokove i grubo za kašaste sokove), sitom za izradu sladoleda (sorbeta/smoothy-a), posudom za sok/pulpu, potiskivačem, četkicom za čišćenje te svrdlom. Rešetkasta plastična sita izrađena su od kvalitetne i izdržljive plastike, pružajući dugovječnost i jednostavno čišćenje. Kućište uređaja izrađeno je od ABS materijala otpornog na udarce, a dužina kabela iznosi 1,4 metara. Motor snage 150W radi tiho, omogućujući izradu hladno prešanih sokova bez neželjene buke. Uređaj je jednostavan za korištenje i održavanje, s dvostrukim sitom koje se lako pere. Hurom H-100BBEA01 predstavlja idealan izbor za ljubitelje svježih i hladno prešanih sokova kod kuće, pružajući visoku učinkovitost i praktičnost u svakodnevnom korištenju.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 9,40 kg
  Boja

  Crna, Crvena

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više