FOODSAVER FFS006X

264,92

 

Aparat za vakumiranje

 • Ključne značajke i prednosti: HAND held dodatak koji radi sa svim dodatcima
 • Fresh kontenjeri , Fresh Zipper vrećice, posuda za mariniranje, čepovi za vakumiranje boca ( vino , ulje, tekući začini) , role i vrećice Integrirani prostor za role i rezač role
 • Poseban sistem izrade vrećica , smanjuje brzinu izrade za 50%* sistem „ Express Bag Maker” Reducira tj.smanjuje za 30% iskoristivost vrećica pri lemljenju Izmjenjiv plastični utor za višak tekućine i detektor tekućine, plastični utor periv u perilici
 • Opcija samo lemljenja vrećica i rola „ Mode za mariniranje „ – poseban način rada „ Pulse „ način rada
 • Uključena dodatna oprema : 2 x 3.78L vrećice, 3 x 0.94L vrećice, 3 x 0.95L
 • Vacuum Zipper vrećice , 1 x rola 28cm x 3m Garancija 24 mjeseca

Isporuka od dana narudžbe 4 – 10 dana

Nema na zalihi

Aparat za vakumiranje pruža praktično i inovativno rješenje za očuvanje svježine vaših namirnica. Ovaj prijenosni uređaj, poznat kao HAND held dodatak, kompatibilan je sa svim dodacima koji čine vaše iskustvo vakumiranja jednostavnim i učinkovitim.

Sustav uključuje Fresh kontenjere, Fresh Zipper vrećice, posudu za mariniranje, čepove za vakumiranje boca (vino, ulje, tekući začini), role i vrećice. Uz to, aparat je opremljen integriranim prostorom za role i praktičnim rezačem role, čime se olakšava rad i čini ga prilagodljivim vašim potrebama.

Iznimna inovacija predstavlja poseban sustav izrade vrećica, poznat kao “Express Bag Maker”, koji značajno ubrzava proces stvaranja vrećica za vakumiranje, smanjujući vrijeme izrade za 50%. Sustav također smanjuje iskoristivost vrećica pri lemljenju za 30%, čime se postiže učinkovitost i praktičnost u svakodnevnom korištenju.

Aparat dolazi s izmjenjivim plastičnim utorom za višak tekućine i detektorom tekućine, a plastični utor je periv u perilici, što dodatno olakšava održavanje. Osim toga, nudi opciju samo lemljenja vrećica i rola te poseban način rada za mariniranje, poznat kao “Pulse” način rada.

Uz aparat za vakumiranje dolazi i dodatna oprema koja obuhvaća 2 x 3.78L vrećice, 3 x 0.94L vrećice, 3 x 0.95L Vacuum Zipper vrećice, te 1 x rolu veličine 28cm x 3m. Sve to dolazi s garancijom od 24 mjeseca.

Naručite danas i očekujte isporuku unutar 4 do 10 radnih dana od dana narudžbe, pružajući vam brzo i učinkovito rješenje za očuvanje svježine vaših namirnica.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 4,37 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više