CROCKPOT CSC063X 7,5 L UREĐAJ ZA SPORO KUHANJE

124,91
 • 7.5L kapacitet – priprema obroka za 10 osoba
 • Završni sloj od nehrđajućeg čelika Tanak profil, digitalna kontrola 20 – satni digitalni mjerač vremena
 • 2 postavke nivoa temperature Auto keep warm – automatska funkcija za održavanje temperature
 • Posuda i poklopac pogodni za za pećnicu i perilicu suđa

 

Isporuka od dana narudžbe 6 – 12 dana

Upoznajte našu naprednu Crock Pot csc63x od 7.5L – kralja kuhinje koji je spreman pripremiti obrok za do 10 osoba. Ovaj prostrani uređaj s kapacitetom od 7.5 litara omogućuje vam da pripremite velike obroke za obiteljska okupljanja ili veće skupine s lakoćom.

Završni sloj od nehrđajućeg čelika i tanak profil donose eleganciju i trajnost u vašu kuhinju. Digitalna kontrola omogućuje vam precizno podešavanje vremena i temperature, dok 20-satni digitalni mjerač vremena osigurava da vaši recepti budu savršeno pripremljeni do svakog detalja.

S dvije postavke nivoa temperature i automatskom funkcijom za održavanje temperature, Crock Pot vam omogućuje da prilagodite kuhanje vašim potrebama. Funkcija Auto Keep Warm automatski održava toplinu vašeg jela nakon kuhanja, čime osigurava svježinu i ukus vaših obroka.

Posuda i poklopac pogodni su za pećnicu i perilicu suđa, pružajući vam dodatnu praktičnost i fleksibilnost u kuhinji. Crock Pot 7.5L sporo kuhalo postaje vaš vjerni saveznik u pripremi obroka za veće skupine, nudeći funkcionalnost i pouzdanost u svakoj fazi kuhanja.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 7,20 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više