CROCK POT SILVER & COOPER 3,5 L

85,98

Aparat za sporo kuhanje

 • Aparat za sporo kuhanje Digitalni zaslon – high ( viša temp.) ili low ( niska temperatura )
 • 3.5-kapacitet lonca – idealno za 4 osobe
 • Automatski mode za održavanje temp.gotovog jela
 • Keramička posuda pogodna za završavanje jela u pećnici kao i pranje u perilici
 • Zglobni poklopac olakšava korištenje , također je pogodan za perilicu 2 godine garancije

Nema na zalihi

Dobrodošli u svijet praktičnosti i izvrsnosti s našim Crock Pot CSC059 aparatom za sporo kuhanje. Ovaj digitalni čarobnjak donosi vam mogućnost preciznog odabira temperature s visokom ili niskom postavkom, prilagođavajući se potrebama vaših jela.

S kapacitetom lonca od 3.5 litara, ovaj aparat je idealan za obroke za do 4 osobe, nudeći dovoljno prostora za pripremu ukusnih obroka za manje grupe. Automatski mod za održavanje temperature gotovog jela znači da će vaš obrok biti spreman i svjež čim ga poželite servirati.

Keramička posuda je praktična za završavanje jela u pećnici i lako se čisti u perilici posuđa, pružajući vam dodatnu praktičnost i fleksibilnost u kuhinji. Zglobni poklopac olakšava korištenje i također je pogodan za čišćenje u perilici suđa.

S 2 godine garancije, možete biti sigurni u kvalitet i trajnost ovog aparata. Crock Pot CSC059 je sinonim za praktičnost, preciznost i izvrsnost u svakom koraku pripreme vaših omiljenih jela.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 3,90 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više