CROCK POT SCCPBPP605-050 5,7

124,91

Aparat za sporo kuhanje

 • Aparat za sporo kuhanje
 • Kapacitet 5,7 l – prosječno 6 osoba 2 postavke topline
 • Automatska funkcija održavanja topline
 • Podesivo vrijeme kuhanja na digitalnom zaslonu od 20h omogućuje Vam potpunu kontrolu kuhanja
 • Posuda se jednostavno vadi iz baze kuhanja te je pogodna za perilicu.

Dobrodošli u svijet jednostavnosti i ukusnih obroka s našim Crock Pot SCCPBPP605 aparatom za sporo kuhanje. S kapacitetom od 5.7 litara, ovaj uređaj idealan je za prosječne obroke za do 6 osoba, omogućujući vam da pripremite obroke za cijelu obitelj ili manje društvo.

Dvije postavke topline pružaju vam fleksibilnost pri odabiru temperature za kuhanje, dok automatska funkcija održavanja topline osigurava da vaši obroci ostanu svježi i topli nakon završetka kuhanja.

Pomoću podesivog vremena kuhanja na digitalnom zaslonu od 20 sati, imate potpunu kontrolu nad procesom kuhanja, omogućujući vam prilagodbu recepta i vremena kuhanja prema vašim potrebama.

Posuda ovog aparata jednostavno se vadi iz baze za kuhanje te je pogodna za perilicu suđa, olakšavajući čišćenje nakon pripreme obroka.

Crock Pot SCCPBPP605 sporo kuhalo pruža vam praktičnost, funkcionalnost i jednostavnost upotrebe, čineći pripremu ukusnih obroka kod kuće jednostavnom i ugodnom.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 7,30 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više