CROCK POT CSC062X Turbo express + Sous vide

179,99

Aparat za sporo kuhanje

 • 5.6L kapacitet – dovoljno za 6 osoba
 • Turbo funkcija smanjuje vrijeme kuhanja pod pritiskom za 20 %
 • Funkcija Sous vide za rezultate koje je nemoguće postići bilo kojim drugim načinom kuhanja
 • Funkcija sterilizacije za bočice za bebe i staklenke za pekmez
 • Funkcija automatskog održavanja topline Digitalna ploča sa statusnom trakom za zagrijavanje i razinu tlaka
 • Novi i jednostavniji sistem na prekidaču za ispuštanje omogućava ispust pritiska pare sa prednje strane u stražnji spremnik
 • Snaga 1400W
 • Dimenzije proizvoda:  340x310x340

Isporuka od dana narudžbe 2-5 dana

Upoznajte našu inovativnu Crock Pot 5.6L – sporo kuhalo koje se brine o vašim jelima dok vi brinete o drugim stvarima. S kapacitetom od 5.6 litara, ovo kuhalo je savršeno za obiteljske obroke ili pripremu jela za do šest osoba.

Opremljen turbo funkcijom koja smanjuje vrijeme kuhanja pod pritiskom za 20%, ovo sporo kuhalo donosi brzinu i učinkovitost u proces pripreme jela. Funkcija Sous Vide pruža rezultate koje je teško postići bilo kojim drugim načinom kuhanja, garantirajući izvrsnost okusa i teksture jela.

S funkcijom sterilizacije za bočice za bebe i staklenke za pekmez, ovaj aparat postaje višenamjenski, pružajući vam više opcija u kuhinji. Automatska funkcija održavanja topline osigurava da vaša jela ostanu svježa i topla sve dok niste spremni poslužiti.

Digitalna ploča s statusnom trakom za zagrijavanje i razinu tlaka omogućuje vam precizno praćenje procesa kuhanja. Novi i poboljšani sustav prekidača za ispuštanje pare osigurava sigurnost i praktičnost pri rukovanju aparatom.

S snagom od 1400W, dimenzijama od 340x310x340 mm, ovo sporo kuhalo postaje neizostavan dio vaše kuhinje, pružajući vam vrhunsku funkcionalnost i praktičnost pri svakom obroku.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 7,18 kg
  Dimenzije 340 × 310 × 340 cm
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više