Breville HALO STEAM Friteza na vrući zrak VDF133x

210,00

Friteza na vrući zrak STEAM

 • Steam crisp tehnologija: Koristi paru za kuhanje sočnog mesa i povrća, nakon čega slijedi funkcija prženja na zraku za hrskavi završetak
 • Svestrano kuhanje: prženje na zraku, kuhanje na pari, grilanje i postavka ponovnog zagrijavanja
 • STEAMFRY TEHNOLOGIJA: pametna opcija kuhanja koja spaja kuhanje na pari i prženje na zraku, izmjenjujući se tijekom kuhanja za savršene rezultate s ukusnom hrskavom vanjskom i mekom sredinom 6 unaprijed postavljenih postavki za kuhanje: krumpirići, piletina, povrće, odrezak, riba i pečenje
 • 7L kapacitet posude
 • Spremnik za vodu od 1.4 lit.
 • Mrežasta posuda za protok zraka i posuda za kapanje
 • Cirkulacija zraka 360° i 99,5% manje ulja
 • Štedi električnu energiju do 50% u usporedbi s pripremom hrane u pećnici
 • Ugrađena funkcija STEAM CLEAN za lakše čišćenje, odvojiva košara i pladanj za prženje perivi u perilici posuđa
 • Led kontrole – jednim dodirom za temperaturu i unaprijed postavljene načine kuhanja
 • Snaga: 1700 W

Predstavljamo vam inovativni kulinarski saveznik koji će transformirati vaše kuhanje – naš proizvod opremljen naprednom Steam Crisp tehnologijom. Ova tehnologija koristi paru kako bi očuvala sočnost vaših omiljenih mesnih delicija i povrća, a potom nudi savršenu hrskavost zahvaljujući funkciji prženja na zraku. Ovo je višenamjenski kuhinjski čarobnjak koji vam omogućuje raznovrsno kuhanje. Bez obzira volite li hrskave krumpiriće, sočnu piletinu, zdravo povrće, ukusne odreske, sočnu ribu ili ukusno pečenje, naš proizvod će zadovoljiti vaše kulinarske želje. SteamFry tehnologija predstavlja pametnu opciju kuhanja koja spaja najbolje od dvaju svjetova: kuhanje na pari i prženje na zraku. Ove dvije funkcije izmjenjuju se tijekom kuhanja kako bi postigli savršene rezultate – hrskavu vanjštinu i sočnu unutrašnjost. S ovim uređajem uživat ćete u 6 unaprijed postavljenih postavki za kuhanje, prilagođenih različitim vrstama namirnica – od krumpirića do mesa, povrća, ribe i pečenja. S impresivnim kapacitetom od 7 litara, možete pripremiti obrok za cijelu obitelj.

Osim što štedi dragocjeno vrijeme u kuhinji, naš proizvod je i ekološki prihvatljiv. Cirkulacija zraka od 360° osigurava hrskavost s minimalnom količinom ulja – čak 99,5% manje nego kod standardnih friteza. Uz to, štedi električnu energiju do 50% u usporedbi s pećnicom. Uz dodatne pogodnosti poput odvojive košare i pladnja za prženje koji se lako peru u perilici posuđa, kao i ugrađene funkcije Steam Clean za jednostavno čišćenje, naš proizvod je idealan za moderne kuhare. Kontrolu temperature i unaprijed postavljene načine kuhanja možete jednostavno prilagoditi putem LED kontrola s jednim dodirom. S snagom od 1700 W, naša inovacija donosi jedinstvenu kombinaciju praktičnosti, zdrave pripreme hrane i vrhunskog okusa. Uđite u svijet modernog kuhanja s našim revolucionarnim uređajem!

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 7,82 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više