BREVILLE BARISTA MAX PLUS CRNI sa mlincem

569,95

Integrirani mlinac za kavu s tehnologijom Tap & Go™ i 30 razina finoće mljevenja čini pripremu savršene kave jednostavnom na dodir. Temp°IQ Shot Control™ kombinira brzo zagrijavanje, predinfuziju i napredni regulator temperature za intenzivan okus kave. Napredna PID kontrola održava preciznu temperaturu vode, dok Thermocoil sustav zagrijavanja donosi idealnih 58 °C u svega jednoj minuti.

Ručka grupe profesionalne veličine osigurava ravnomjernu raspodjelu mljevene kave, potičući izraženu aromu. Automatska kontrola omogućuje programiranje doza od 30 ml i 60 ml, dok “Vruća voda” opcija pruža 200 ml vode za crnu kavu, topli napitak ili zagrijavanje šalice.

Profesionalna mlaznica za paru stvara savršeno pjenasti cappuccino, a dodaci poput ručke grupe, sita, tampera, posude za pjenu od mlijeka te čistača čine ovaj aparat potpunim. S integriranim mlincom za kavu, 2,8 L spremnikom za vodu i spremnikom za kavu u zrnu od 250 g, ovaj uređaj štedi prostor i donosi vrhunske performanse.

S LCD zaslonom za praćenje postavki, ovo je intuitivan sustav koji osigurava vrhunski doživljaj pripreme kave. Elegantan dizajn, snaga od 1300 W te polirana pozadina od nehrđajućeg čelika olakšavaju održavanje, čineći ga idealnim za modernu kuhinju.

Aparat za essp.kavu sa mlincem

Tap & Go™ Integrirani mlinac : na zahtjev na jedan dodir, 30 načina razina mljevenja finoće kave Temp°IQ Shot Control™: sistem 3 načina kombinacija je sistem brzog zagrijavanja „Thermocoil” , lagana predinfuzija ( Pre – infusion ) za ravnomjernu ekstrakciju i napredni regulator za postizanje stalne temperature koji svi rade zajedno kako bi se stvorila izvrsna kava s pojačanim okusom 1. Napredna PID kontrola – za preciznost i stabilnost temperature vode u svim uvjetima 2. Pre infuzija – prednamakanje ( Pre-infusion ) omogucava ekstrakciju vise arome kave namakanjem 3. Termocoil sustav zagrijavanja ( preporuka je da se stavlja hladna i filtrirana voda ) savršeno u jednoj minuti zagrijava vodu do idealne temperature za izradu savršene kave 58mm Ručka grupe profesionalne veličine :veća dimenzija osigurava da mljevena kava zbog velikog promjera je bolje raspoređena te se time osigurava izraženija aroma kave Automatska kontrola : preprogram za 1 dozu (30ml) i duplu (60ml) dozu “Vruća voda ” opcija ispušta 200ml vode i automatski se zaustavlja. Ova opcija se može koristiti za dugu crnu kavu , topli napitak ili grijanje šalice vode prije iduće kave. Profesionalna mlaznica za paru proizvodi pjenu od mlijeka za savršeno pjenasti capuccino Uključeni dodatci : 58mm ručka grupe profesionalne veličine,sita za 1 i duplu kavu, profesionalni tamper za kavu , 350ml posuda od nehrđajučeg čelika za izradu pjene od mlijeka, dodatak za čišćenje sita

Dizajn sa integriranim mlincem za kavu – štedi prostor u Vašoj kuhinji Integrirani mlinac za kavu , sa 30 razina finoce mljevenja.

Spremnik za vodu : 2,8 L Spremnik za kavu u zrnu 250 g sa novom gumiranim poklopcem koji duže čuva svježinu kave Novi LCD zaslon prikazuje: Mlinac Dose & Go za kontrolu doze , vrijeme ekstrakcije ,potreban ciklus čišćenja Pojačana baza za pritisak mljevenja kave za portafilter i polirana pozadina od nehrđajučeg čelika radi lakšeg održavanja

Snaga 1300 w

Isporuka od dana narudžbe 2-5 dana

 

 

 

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 9,42 kg
  Boja

  Crna

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više