Bijele jednokratne rukavice (Lateks)

5,82

Pružamo vam vrhunsku zaštitu uz udobnost i kvalitetu koja se osjeti. Ove jednokratne medicinske rukavice dolaze u bijeloj boji te su dostupne u četiri različite veličine – XS, S, M i L. Svako pakiranje sadrži 100 komada visokokvalitetnih rukavica, prilagođenih za različite potrebe.

Zašto odabrati naše rukavice:

Izrađene od lateksa, naše rukavice pružaju iznimnu fleksibilnost i otpornost na probijanje. Namijenjene su medicinskim profesionalcima, ali su jednako korisne i u drugim okruženjima kao što su laboratoriji, stomatološke ordinacije, kozmetički saloni i slično.

Naša misija je pružiti vam vrhunsku zaštitu uz proizvode visoke kvalitete. Neizostavan dodatak svakom medicinskom ili higijenskom setu, naše rukavice su tu da vam olakšaju svakodnevne zadatke.

*Iskazana cijena odnosi se na jednu kutiju u kojoj je 100 komada rukavica

Sastav: prirodni kaučuk lateks
Opis: 
bez pudera, nesterilne,

CE klasifikacija: Klasa 1 –   Medicinski proizvodi   (2017/745), Kategorija III – (2016/425),

Norma:EN420,EN 455(1-4),EN ISO 374-1, EN ISO 374-5, EN 16523-1, ISO 13485:2016, ISO 9001

Skladištenje: Pohraniti na suhom i  hladnom mjestu do 40 °C. Otvorena kutija treba biti zaštićena od direktnog izlaganja suncu

Upute: namotati preko prstiju, oblikujete oko donjeg dijela šake i zarolate višak materijala kako biste oblikovali rukavicu

Zemlja porijekla: Malezija

Veličina

L, M, S, XS

Logo – mall4.me
Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
Vidi više