ARIETE X VAPOR KOMFORT PARNI ČISTAČ

124,91

 

Parni čistač za maksimalnu higijenu bez upotrebe kemijskih sredstava

 • snaga: 1500 w
 • Tlak pare: 5 bara
 • Zapremnina spremnika : 1200 ml
 • Uključeno 7 različitih nastavaka od čišćenja prozora, tesko dostupnih mjesta, fuga, plišanaca i sl.

 

Predstavljamo naš parni čistač – moćan alat za postizanje maksimalne higijene bez potrebe za kemijskim sredstvima!

Sa snagom od 1500W i tlakom pare od 5 bara, ovaj parni čistač učinkovito čisti različite površine. Zapremnina spremnika od 1200 ml omogućava dulje vrijeme rada bez potrebe za ponovnim punjenjem. Uz uređaj dolazi 7 različitih nastavaka koji su prilagođeni za čišćenje prozora, teško dostupnih mjesta, fuga, plišanaca i slično. Ova raznolikost nastavaka osigurava da možete lako prilagoditi čišćenje različitim vrstama površina i materijala.

Ovaj parni čistač je savršen za one koji žele postići temeljitu higijenu bez upotrebe agresivnih kemikalija. Uz ekološki prihvatljiv pristup čišćenju, čuvate okoliš i stvarate sigurniji prostor za vas i vašu obitelj. Neka naš parni čistač postane vaš saveznik u održavanju čistoće i higijene u domu.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 6,130 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više