ARIETE X VAPOR DELUXE PARNI ČISTAČ

144,91

 

Parni čistač za maksimalnu higijenu bez upotrebe kemijskih sredstava

 • snaga: 1500 w
 • Tlak pare: 5 bara
 • Zapremnina spremnika: 1600 ml
 • Nastavci se nalaze u spremniku ispod čistača
 • Uključeno 7 različitih nastavaka od čišćenja prozora, tesko dostupnih mjesta, fuga, plišanaca i sl.

Predstavljamo naš parni čistač – visoko učinkovit uređaj za postizanje maksimalne higijene bez upotrebe kemijskih sredstava!

Sa snagom od 1500W i tlakom pare od 5 bara, ovaj parni čistač brzo i učinkovito čisti različite površine. S impresivnom zapremninom spremnika od 1600 ml, možete obaviti temeljito čišćenje bez potrebe za čestim ponovnim punjenjem. Nastavci se praktično nalaze u spremniku ispod čistača, pružajući vam jednostavan pristup svim potrebnim alatima. Uz uređaj dolazi 7 različitih nastavaka prilagođenih za čišćenje prozora, teško dostupnih mjesta, fuga, plišanaca i slično. Raznolikost nastavaka osigurava da možete lako prilagoditi čišćenje različitim vrstama površina i materijala.

Ovaj parni čistač je ekološki prihvatljiv i siguran način održavanja higijene u vašem domu, bez potrebe za agresivnim kemikalijama. Čuvajte okoliš i stvorite siguran i čist prostor za vas i vašu obitelj. Neka naš parni čistač postane vaš pouzdani saveznik u održavanju čistoće!

 

 

 

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 7,15 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više