ARIETE VINTAGE MIKSER S POSUDOM

198,91

 

Mikser s posudom

 • Mikser retro dizajna sa posudom od nehrđajućeg čelika zapremnine 5,5 L.
 • Snaga motora:  1200W, max do 2400W (maksimalne snage kod zaključanog motora)
 • Kapacitet posude: 5,5 L
 • 7 brzina rada + pulsna opcija
 • Promjenjiva brzina rada
 • Nastavci: 1 metlica za miješanje od nehrđajućeg čelika , 1 nastavak za tijesta , 1 kukica za dizana tijesta , poklopac za zaštitu od prskanja

Dobrodošli u našu ponudu – Mikser s posudom retro dizajna!

Ovaj elegantni mikser spoj je klasičnog stila i moderne funkcionalnosti. S posudom od nehrđajućeg čelika kapaciteta 5,5 L, ovaj mikser je savršen za pripremu različitih recepata.

Snaga motora od 1200W, s mogućnošću dostizanja maksimalne snage do 2400W (u zaključanom motoru), osigurava snažno i učinkovito miješanje. Kapacitet posude od 5,5 L čini ovaj mikser pogodnim za velike količine tijesta i smjesa.

Mikser nudi 7 brzina rada, uključujući pulsnu opciju, te promjenjivu brzinu rada, pružajući vam potpunu kontrolu nad procesom miješanja. Nastavci uključuju 1 metlicu za miješanje od nehrđajućeg čelika, 1 nastavak za tijesta i 1 kukicu za dizana tijesta, pružajući vam raznolikost u pripremi različitih jela.

Dodatna sigurnost pružena je poklopcem za zaštitu od prskanja, čime se sprječava neželjeno prskanje sastojaka iz posude.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 7,580 kg
  Boja

  Bež, Plava, Zelena

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više