ARIETE VINTAGE KUHALO ZA VODU 1L

49,94

Kuhalo za vodu retro dizajna u pastelnoj boji

 • Kapcitet: 1 Ltr
 • kapacitet Snaga: 1630 w
 • Automatsko isključivanje sigurnosti
 • Baza se rotira 360 stupnjeva

Dobrodošli u našu kolekciju – Kuhalo za vodu retro dizajna u pastelnoj boji!

Ovo šarmantno kuhalo za vodu donosi retro eleganciju u vašu kuhinju uz nježne pastelne tonove. S kapacitetom od 1 litra, ovaj aparat je idealan za brzo i praktično kuhanje manjih količina vode.

Snaga od 1630 W osigurava brzo zagrijavanje vode, čineći pripremu vaših omiljenih napitaka jednostavnom i efikasnom. Automatsko isključivanje sigurnosti pruža vam mir uma tijekom korištenja, čime osigurava sigurnost uređaja.

Baza koja se rotira 360 stupnjeva dodaje praktičnost i lakoću u rukovanju. Bez obzira na kut u kojem se nalazi, ovaj aparat omogućava vam jednostavan pristup vodi.

Naručite sada i unesite retro štih u svoju kuhinju s našim kuhalom za vodu u pastelnoj boji. Brza dostava od 2-5 dana od datuma narudžbe osigurava da ćete uskoro uživati u toplim napicima iz ovog šarmantnog uređaja!

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 1,110 kg
  Boja

  Bež, Zelena

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više