ARIETE VINTAGE APARAT ZA FILTER KAVU

72,9781,98

 

Aparat za filter kavu

 • Aparat za filter kavu retro dizajna 4-12 šalica kave LCD display sa tajmerom koji omogućava programiranje rada aparata u idućih 24 sata
 • Automatska podloga sa održavanjem temp.kave do 30 minuta
 • Automatsko gašenje uređaja na “stand by” Funkcija protiv kapanja, zaustavlja rad nakon micanja staklene posude.
 • Ponovno pokretanje jednim pritiskom na prekidač “Pause &Serve “.
 • Perivi filter za filter kavu.
 • Snaga : 2000 w

Isporuka od dana narudžbe 2-5 dana

Dobrodošli u našu ponudu – Aparat za filter kavu retro dizajna! 

Uživajte u savršenom iskustvu kuhanja kave s našim aparatom za filter kavu, koji spaja klasični dizajn s modernom tehnologijom. Ovaj aparat može pripremiti od 4 do 12 šalica kave, prilagođavajući se vašim potrebama i omogućujući vam dijeljenje omiljenog napitka s prijateljima i obitelji.

LCD zaslon s tajmerom omogućava vam programiranje rada aparata unutar idućih 24 sata, pružajući vam potpunu kontrolu nad vremenom pripreme kave. Automatska podloga održava temperaturu kave do 30 minuta, čime se osigurava svježa i ukusna kava čak i nakon pripreme.

Dodatne značajke uključuju automatsko gašenje uređaja na “stand by”, funkciju protiv kapanja koja zaustavlja rad nakon micanja staklene posude te opciju ponovnog pokretanja jednim pritiskom na prekidač “Pause & Serve”. Perivi filter za filter kavu olakšava održavanje i čišćenje aparata.

Snažna snaga od 2000 W osigurava brzu pripremu kave i bogat okus svakog napitka. Naručite odmah i uživajte u brzoj dostavi od 2-5 dana od datuma narudžbe. Osvježite svoje jutro s našim aparatom za filter kavu retro dizajna!

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 4,080 kg
  Boja

  Bež, Plava, Zelena

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više