ARIETE VINTAGE APARAT ZA ESPRESSO KAVU

189,91

 

Aparat za espresso kavu retro dizajna

 • Uključeni dozeri za mljevenu espresso jednu i duplu kavu te 1 dozer za ESE pods
 • Kapacitet spremnika vode 0,9 l 15 bara pritisak
 • Spremnik vode se može izvaditi
 • Uklonjivi pladanj za skupljanje tekućine
 • Težina uređaja : 3,7 kg
 • Dimenzije proizvoda ( mm ) : 330x280x355

Isporuka od dana narudžbe 2-5 dana

Dobrodošli u našu ponudu – Aparat za espresso kavu retro dizajna!

Ovaj elegantni aparat za espresso kavu donosi spoj klasičnog stila i vrhunske funkcionalnosti. Uključeni su dozeri za mljevenu espresso kavu – jednu i duplu, te 1 dozer za ESE pods, pružajući vam raznolike mogućnosti pripreme omiljenog napitka.

S kapacitetom spremnika vode od 0,9 litara i pritiskom od 15 bara, osiguravamo vam intenzivan okus i bogatu kremu u svakom espresu. Spremnik vode je izuzetno praktičan jer se može jednostavno izvaditi, olakšavajući punjenje i čišćenje.

Uz uklonjivi pladanj za skupljanje tekućine, održavanje uređaja postaje još jednostavnije. S težinom od 3,7 kg i dimenzijama proizvoda od 330x280x355 mm, ovaj aparat je kompaktan i lako se uklapa u svaku kuhinju.

Naručite sada i uživajte u brzoj dostavi od 2-5 dana od datuma narudžbe. Osigurajte si vrhunski espresso doživljaj uz naš aparat za espresso kavu retro dizajna!

 

 

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 5,020 kg
  Dimenzije 33 × 28 × 35,5 cm
  Boja

  Bež, Zelena

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više