ARIETE ŠTAPNI USISIVAČ

85,98

 

Štapni usisivač sa kabelom 2u1

ARIETE ŠTAPNI USISIVAČ MOD 2761

 • Handy Force je novi ,lagan i praktičan štapni usisivač sa dvostrukom funkcijom: idealan za čišćenje tepiha i poda te za čišćenje pukotina, tkanina i površina do kojih je teže doći zahvaljujući moćnom ručnom usisavaču i priloženom priboru.
 • Handy Force je praktičan, svestran i s izmjenjivim spremnikom koji se lagano održava i prazni , ima ciklonsku tehnologiju koja maksimalno povećava usisnu snagu i trajanje filtera, a izvrsna je za čišćenje unutrašnjosti automobila.
 • Zajamčeni najbolji rezultati čišćenja!
 • 2 u 1 štapni usisivač + ručni odvojivi Duljina kabla 5m
 • Snaga : 600w Energetska klasifikacija A+ Hepa filter
 • Kapacitet spremnika : 0,5 l

Isporuka od dana narudžbe 2-5 dana

Upoznajte Ariete Štapni usisivač Mod 2761 – Handy Force, vašeg idealnog saveznika u održavanju čistoće doma!

Handy Force je inovativan, lagani štapni usisivač s jedinstvenom dvostrukom funkcijom, idealan kako za čišćenje tepiha i podova, tako i za dostizanje teško pristupačnih mjesta zahvaljujući moćnom ručnom usisavaču i priboru koji dolazi uz njega.

Opremljen izmjenjivim spremnikom, održavanje i pražnjenje su jednostavni, a ciklonska tehnologija povećava usisnu snagu i trajanje filtera. S kapacitetom od 0,5 litara, ovaj usisivač donosi izvrsne rezultate čišćenja unutrašnjosti automobila, kao i svih prostora u vašem domu.

Handy Force je jamstvo najboljih rezultata čišćenja. Neka vaš dom zasja čistoćom uz ovaj praktičan, snažan i moderno dizajniran štapni usisivač. Iskoristite prednosti narudžbe odmah i unaprijedite svoje iskustvo čišćenja!

 

 

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 2,85 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više