ARIETE MODERNA APARAT ZA KAVU ” NARROW “

219,92

 

Ariete dizajn MODERNA kolekcije 14 cm širok (uski model za manje prostore)

 • Tijelo aparata od nehrđajućeg čelika Snaga 1300W – 15 bara (MCE35)
 • Ceme – talijanska pumpa Thermoblock sustav grijanja
 • Termometar 3 filtera (za 2 šalice , 1 šalicu , ESE pod) dozator , alat za čišćenje Porta filter izrađen od tlačno lijevanog željeza i bakelitna ručka Metalni prekidači s LED osvjetljenjem
 • Mogućnost podešavanja i zadavanje memorije duljine kave Uklonjiva posuda za vodu
 • Kapacitet 1.1 L Uklonjiv pladanj za kapanje
 • Automatsko isključivanje rada
 • Mogućnost podešavanja visine pladnja ovisno o vrsti šalice

Predstavljamo vam naš aparat za kavu iz Ariete Moderne kolekcije – moderna elegancija i vrhunska tehnologija u uskom modelu koji se savršeno uklapa u manje prostore.

Širine od 14 cm, ovaj uski model osigurava kompaktnost bez žrtvovanja funkcionalnosti. Tijelo aparata izrađeno je od nehrđajućeg čelika, pružajući vam kombinaciju izdržljivosti i sofisticiranog izgleda. Snažan motor od 1300W i 15 bara pritiska (MCE35) omogućava vam pripremu kave vrhunske kvalitete. Ceme talijanska pumpa i Thermoblock sustav grijanja dodatno poboljšavaju performanse uređaja.

Termometar, zajedno s 3 filtera (za 2 šalice, 1 šalicu, ESE pod), dozatorom i alatom za čišćenje, pruža vam kontrolu i fleksibilnost u pripremi različitih vrsta kava. Porta filter izrađen od tlačno lijevanog željeza s bakelitnom ručkom dodaje sofisticiranost vašem iskustvu pripreme kave. Metalni prekidači s LED osvjetljenjem donose moderan dodir, a mogućnost podešavanja i zadavanja memorije duljine kave omogućava vam prilagodbu vaše kave prema vlastitim preferencijama.

Uklonjiva posuda za vodu kapaciteta 1.1 L, uklonjiv pladanj za kapanje, automatsko isključivanje rada i mogućnost podešavanja visine pladnja ovisno o vrsti šalice dodatno povećavaju praktičnost ovog modernog aparata.

 

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina N/A
  Boja

  Bijela, Crna, Crvena

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više