ARIETE FRITEZA NA VRUĆI ZRAK DIGITALNA

114,91

 

Digitalna friteza na vrući zrak

 • Snaga 1300 W
 • Snaga 1300 W Nije potrebno ulje za upotrebu prženja (80% manje masnoća od običnih friteza)
 • Brza cirkulacija vrućeg zraka
 • Automatsko podešavanje vremena do 60 min
 • Automatsko podešavanje temperature do 200 stupnjeva Kapacitet košarice : 2,6 lit.
 • Posuda sa neprijanjajućom površinom sa ručkom za lakše rukovanje Jednostavan način održavanja Ariete friteza na vrući zrak koja omogućuje brzu i ravnomjernu cirkulaciju vrućeg zraka unutar košarice. Na LCD zaslonu osjetljivom na dodir odabirete između 7 unaprijed postavljenih programa, na temelju vrste hrane koja se kuha ili ručnog podešavanja načina rada.
 • Airy Fryer Digital prži svoje omiljene namirnice s 80% manje masti i samo jednom žlicom ulja! Idealno za prženje smrznutih i krušnih proizvoda.
 • Tehnologija prženja zraka ne preporučuje se za tekuće tijesto

Nema na zalihi

Digitalna friteza na vrući zrak od Ariete, sa snagom od 1300 W, pruža izuzetno praktično iskustvo prženja bez potrebe za uljem. Smanjite masnoću u vašoj hrani za čak 80% u usporedbi s tradicionalnim fritezama, čineći vaše obroke zdravijima.

Opremljena brzom cirkulacijom vrućeg zraka, friteza omogućuje ravnomjerno prženje namirnica bez dodatka ulja. Automatsko podešavanje vremena do 60 minuta i temperature do 200 stupnjeva čini prženje jednostavnim i prilagodljivim prema vašim potrebama. Kapacitet košarice od 2,6 litara omogućuje pripremu veće količine hrane, dok posuda s neprijanjajućom površinom olakšava održavanje. LCD zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam jednostavan odabir između 7 unaprijed postavljenih programa ili ručno podešavanje načina rada.

Airy Fryer Digital je savršen uređaj za zdravu pripremu hrskavih obroka, a njegova tehnologija prženja zraka čini ga idealnim za smrznute i krušne proizvode.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 4,440 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više