ARIETE FRITEZA NA VRUĆI ZRAK

141,91144,91

ARIETE FRITEZA NA VRUĆI ZRAK 6L pruža izvanredno iskustvo kuhanja s snagom od 1300 W i kapacitetom od 6 litara. Prozirna košara omogućuje jednostavnu kontrolu kuhanja, dok brza cirkulacija zraka smanjuje masnoću za manje od 80% u usporedbi s klasičnim fritezama. Zaslon osjetljiv na dodir čini upravljanje jednostavnim, a s 8 unaprijed postavljenih programa, kao i mogućnošću prilagodbe temperature do 200 stupnjeva i vremena, stvarate ukusne obroke po svojoj mjeri. Odvojivi lonac s neljepljivim premazom i ručkom olakšava čišćenje, dok neklizajuće noge osiguravaju stabilnost uređaja tijekom upotrebe. Ovaj uređaj lako se održava jer se sav pribor može jednostavno odvojiti. Uživajte u zdravim i hrskavim obrocima bez nepotrebnih masnoća.

ARIETE FRITEZA NA VRUĆI ZRAK 7 L s impresivnom snagom od 1800 W i velikim kapacitetom od 7 litara pruža vrhunsku funkcionalnost. Brza cirkulacija zraka omogućuje pripremu hrskavih jela s manje od 80% masti u usporedbi s klasičnim fritezama. Zaslon osjetljiv na dodir olakšava upravljanje, a s 12 unaprijed postavljenih programa, funkcijom podsjetnika za prethodno zagrijavanje i okretanje, te podesivom temperaturom i vremenom, imate potpunu kontrolu nad procesom kuhanja. Friteza ima odvojivi lonac s neljepljivim premazom i ručkom za lakše rukovanje. Neklizajuće noge pružaju stabilnost uređaja tijekom rada. Čišćenje je jednostavno jer se sav pribor može lako odvojiti. Uživajte u ukusnim i zdravim obrocima bez kompromisa na okusu.

 

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina N/A
  Kapacitet/Snaga

  6 L (1300 W ), 7 L ( 1800 W )

  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više