ARIETE CITRUSETA PROJUICE

72,97

 

Citruseta Pro

 • Snaga: 160W
 • Opremljen s 2 izmjenjiva konusa i izljevom za zaštitu od kapanja
 • Poluga za stiskanje
 • Poluga za doziranje
 • Ulijte svoje sokove izravno u čašu
 • Dimenzije proizvoda: 27×20,50×29
 • Težina proizvoda: 2,53kg

Upoznajte Citruseta Pro – vrhunski citrus presa s visokom snagom i praktičnim značajkama koji će vaš svakodnevni ritual pripreme svježih sokova učiniti još jednostavnijim i ukusnijim.

Snažan motor snage 160W omogućuje brzo i učinkovito iscjeđivanje svježeg soka iz citrusa. S dvama izmjenjivim konusima prilagodljivim veličinama voća, ova citruseta lako se prilagođava limunima, narančama ili grejpfrutima, čineći proces iscjeđivanja brzim i učinkovitim.

Opremljen s izljevom za zaštitu od kapanja, Citruseta Pro čuva vašu kuhinju čistom tijekom cijelog procesa. Poluga za stiskanje omogućuje vam jednostavno i učinkovito iscjeđivanje soka bez suvišnih napora. Pomoću poluge za doziranje imate potpunu kontrolu nad količinom soka koju dodajete svojim napicima.

Inovativna značajka omogućuje vam izlijevanje svježe iscijeđenog soka izravno u čašu, eliminirajući potrebu za dodatnim posudama i čašama. To čini proces pripreme sokova još jednostavnijim i manje nerednim.

S kompaktnim dimenzijama (27×20,50×29 cm) i težinom od 2,53 kg, Citruseta Pro lako se uklapa u svaku kuhinju i jednostavno se čisti nakon upotrebe. Osvježite svoj dan svježim sokom pripremljenim s lakoćom uz Citruseta Pro.

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 3,18 kg
  Dimenzije 27 × 20,50 × 29 cm
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više