ARIETE APARAT ZA ŠEĆERNU VUNU

65,96
  • Aparat za šećernu vunu retro dizajna 50 tih godina
  • Izgled i okus prave šećerne vune kao iz zabavnih parkova.
  • Možete koristiti za pripremu šećere sa okusima kao i tvrde bombone bez punjenja.
  • Uključena dva plastična čunja.
  • Uključena mjerna žlica.
  • Lako za održavanje , lako se rastavlja.
  • Snaga : 500 W

Započnite svoje putovanje u svijet slatkog i zabavnog s ARIETE Aparatom za šećernu vunu retro dizajna iz 50-ih godina. Ovaj čarobni aparat ne samo da će vam omogućiti da pripremate ukusnu šećernu vunu, već i da stvarate čarobne trenutke s okusima i bojama. S retro šarmom i snagom od 500 W, ARIETE će vas odvesti natrag u zlatno doba.

S ARIETE aparatom, imat ćete beskrajne mogućnosti za kreiranje slastica. Možete pretvoriti tvrde bombone u vlastitu čarobnu poslasticu bez punjenja. Zaboravite na dugotrajno čekanje na ljetnim sajmovima – sada možete stvarati slatke čarolije kod kuće. U pakiranju ćete pronaći ne samo aparat, već i dva plastična čunja i uključenu mjernu žlicu za precizno doziranje sastojaka. Bez obzira jeste li iskusni majstor za pripremu šećerne vune ili tek početnik, ARIETE će vam omogućiti postizanje savršenih rezultata svaki put.

Ovaj aparat je jednostavan za održavanje i rastavljanje, tako da se nećete morati brinuti o kompliciranim postupcima čišćenja. Samo pripremite svoje omiljene sastojke, uključite aparat i uživajte u slatkom čarobnom trenutku.

Težina N/A
Boja

Crvena, Plava

Logo – mall4.me
Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
Vidi više